server issues

Posted 12 day(s) ago 207 Views 5 Replies
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    server issues

    I've had some people trying to hack into the servers so I've switched a few things around.
    Let me know if you see any issues.
    3 users like blacklab's post: dallasstars10, oucub23, Stinger_1066


  2. #2
    His Royal Highness the Honorable King of LandThieves Esq. III
    SoCaliSooner's Avatar
    Posts
    15,562
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    SoCal

    Bad service equals no tip for the server.
    The following users like this post: ChpThril


  3. #3
    p23570's Avatar
    Posts
    6,406
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Miyakojima-shi, Okinawa-ken

    Originally Posted by blacklab View Post
    I've had some people trying to hack into the servers so I've switched a few things around.
    Let me know if you see any issues.
    here's a potential issue

    http://www.landthieves.com/board/sho...s-invalid-file

  4. #4
    Originally Posted by p23570 View Post
    here's a potential issue


  5. #5
    Originally Posted by blacklab View Post
    I've had some people trying to hack into the servers so I've switched a few things around.
    Let me know if you see any issues.
    Originally Posted by p23570 View Post
    Potential has been realized. It broke...

  6. #6
    cfin5256's Avatar
    Posts
    7,171
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Blanchard, Ok

    Been getting a failure to load page message every couple of pages and I have to hit the refresh link to view the page. Did a screenshot of it but am too tired to figure out how to get it to post. But it say's Aw Snap. Something went wrong when displaying this webpage. And then has a refresh button to reload it. The refresh always works but it's happened a few times today and is the first time I've had this issue.